Džedaji našeg grada

| petak, 16 decembar 2016 11:43 |
Kategorija: Društvo

Još jedna Star Wars konvencija Sila prati hrabre održaće se 17. decembra u Dečjem centru. Događaj traje od 17 do 22 sata.

Džedaji našeg grada
?? www.forbes.com

Članovi Džedajskog pokreta, pored toga što su fanovi SW-a, žele da dokažu da džedaji postoje i u savremenom svetu. Konvencija će se baviti pitanjima: šta je to sila; da li zaista verujemo da ona postoji; koje su to light side osobine, a koje dark side; ko su džedaji današnjice i koliko su džedaji svetu potrebni. 

Govornici, džedaji našeg grada, biće Đorđe Mihajlović, koreograf i vlasnik plesnog kluba ContinuumJovana Stojković, planinska trkačica, Jelena Todorović, organizatorka planinskih trka, Saša Đorđević, džedaj koji je preplivao kanal Lamanš, i Miloš Antić, predsednik udruženja Džedajski pokret Niš.

Svi posetioci konvencije moći će da uživaju u dobroj muzici, plesukvizu, radionicama, Jedi treningu i još mnogo toga. Više informacija možete pronaći na Fejsbuk stranici.

Vesti sa sličnim temama

  • U prodaji karte za film Odmetnik 1 – Star Wars priča

    Premijera dugo očekivanog nastavka Star Wars sage pod nazivom Odmetnik 1 – Star Wars priča biće pr...

  • Buđenje sile

    U susret velikoj premijeri filma Star Wars: Buđenje sile (Star Wars: The Force Awakens) održaće se nekoliko propratnih mani...

  • Svemoćni prsten

    Još jedna novina koja nam stiže iz sveta tehnologije je takozvani svemogući prsten koji pokreće poruke, slike, muziku. Na prvi pogl...

Komentare mogu postavljati samo registrovani i prijavljeni korisnici