Što južnije to srećnije

| subota, 18 februar 2017 12:53 |
Kategorija: Društvo

Predavanje o usklađivanju uma, tela i emocija održaće se 25. februara u hotelu Tami Residence. Početak je zakazan za 11 časova.

Što južnije to srećnije

Predavanje će održati trener za lični rast i razvoj Viktor Jeremić, nutricionista Verica Đokić i osnivač Škole sreće Miloš Milošević. PR menadžer ovog programa Marijana Vitas rekla je za Studentski dnevni list da ovaj seminar, sa motivom Što južnije to srećnije, teži da postane alternativa onom Što južnije to tužnije i da predstavi perspektivu juga. Mislim da su ljudi utonuli u svakodnevnicu i da ne podižu pogled više od sopstvenih koraka. Potrebno je da im se predstavi i ta mogućnost sreće i da konačno krenu za svojim snovima. Jer, nisu snovi samo tamo negde daleko, izvan Srbije, već gde ih mi stvorimo. Publika može da očekuje savete i smernice velikih stručnjaka, kao i dobru zabavu i pozitivu. Mi očekujemo da oni izađu sa seminara razmišljajući što južnije to srećnije. – dodala je Marijana.

Organizator programa je Škola sreće, a pokrovitelji su hotel Tami Residence, Vinarija Aleksić, Integrativni nutricionizam i RYL magazin. Cena programa je 1490 dinara, a za studente obezbeđen je popust uz indeks, pa je cena za njih 990 dinara. Svoje mesto možete rezervisati putem telefona 060/02-55-288, mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i na Fejsbuk stranici Škole sreće.  

Vesti sa sličnim temama

Komentare mogu postavljati samo registrovani i prijavljeni korisnici