Poslednja izmena: 7.2.2014.

Korišćenjem bilo kog dela Studnel.com portala, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su kontinuiranim korišćenjem Studnel.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti.
Nijedan deo Studnel.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Portal Studnel.com
Veb-portal Studnel.com posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Studnel.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova ka spoljnim stranicama.
Studnel.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Studnel.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup portal Studnel.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava
Studnel.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio-materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Studnel.com portala i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Studnel.com, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je Studnel.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi ka spoljnim stranicama
Studnel.com sadrži linkove ka veb-stranicama izvan vlastitog portala.
Studnel.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Pošaljite nam vest (Student-reporter)
Veb-portal Studnel.com omogućava svojim posetiocima da pošalju svoje fotografije, vest ili kratak video-snimak (maksimalno 20 MB), koje će objaviti na portalu. To ne znači da će svi poslati sadržaji biti objavljeni, već samo oni koje odabere redakcija Studnel.com. Redakcija zadržava pravo da pristigle sadržaje ne objavi, ne obrazlažući razloge.
Autori čije fotografije budu objavljene biće potpisani onako kako su poslali u formi za slanje, ali neće biti obavešteni o postavljanju njihovih fotografija.
Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije, veb-portal Studnel.com ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije, kao ni zbog, eventualnog, bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji šalju fotografije stvarni autori.
U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kako bismo preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.
Studnel.com ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišćenja fotografija u drugim sadržajima.

Jutjub
Studnel.com objavljuje video-fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.
Video-fajlovi, koji su označeni kao „Related“, postavljeni su po automatizmu Jutjub softvera, na koji Studnel.com nema niti može imati uticaja. Samim tim Studnel.com nije odgovoran za sadržaje ovih video-fajlova.

Izmene pravila korišćenja i politike privatnosti
Studnel.com zadržava pravo da bez najave izmeni pravila korišćenja ili politiku privatnosti. O važnim promenama i dopunama Studnel.com može obavestiti korisnike putem imejla ili objavljivanjem obaveštenja na portalu.
Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu Studnel.com smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.