Stipendije na Midlseks univerzitetu

| utorak, 16 maj 2017 12:45 |
Kategorija: Konkursi

Univerzitet u Nišu otvorio je konkurs za stipendiranje studenata na Univerzitetu Midlseks u Londonu, u okviru programa mobilnosti Erasmus plus. Rok za prijavu je 5. jun.

Stipendije na Midlseks univerzitetu
?? www.amec.com.

Na konkurs se mogu prijaviti svi studenti departmana za anglistiku, matematiku, biologiju i ekologiju, kao i studenti Pravnog i Ekonomskog fakulteta. Studenti prve godine nemaju pravo na prijavu. Boravak na Univerzitetu u Londonu trajaće pet meseci. Mesečna stipendija za životne troškove studenata iznosiće 850 evra, a korisnik će dobiti i jednokratnu nadoknadu putnih troškova u iznosu od 530 evra.

Kandidati su u obavezi da uz prijavu prilože i motivaciono pismo i svoju biografiju na engleskom jeziku, ugovor o učenju, kao i dokaz o položenom IELTS testu. Prijavu treba poslati na sledeće imejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa napomenom Prijava za Erasmus plus ICM boravak na Midlseks univerzitetu. Sve informacije u vezi sa prijavom možete pročitati na sajtu Univerziteta u Nišu.

Vesti sa sličnim temama

Komentare mogu postavljati samo registrovani i prijavljeni korisnici