Humanitarni koncert za Miljanu Ristić Stanković

| subota, 13 maj 2017 13:52 |
Kategorija: Muzika

U organizaciji Udruženja građana Balkanrock iz Niša, Sportskog udruženja Tvrđava, FitCat studija i SKC-a, humanitarni koncert za Miljanu Ristić Stanković, kojoj je dijagnostikovana akutna mijeloblastna leukemija samo nekoliko meseci nakon porođaja, biće održan 20. maja u dvorištu Univerziteta. Početak koncerta zakazan je za 20 časova.

Humanitarni koncert za Miljanu Ristić Stanković
?? www.facebook.com/Miljana-Ristić-Stanković-Donacije-za-transplantaciju

Koncertu će prisustvovati rok bendovi Vis Abs, Bunker, Opposite Way i Dok7 punx. Ulaznice će koštati 200 dinara, a svako ko želi može da donira i više. Kutija za priloge biće postavljena na ulazu u koncertni prostor. Iste večeri biće održana i Noć muzeja.

Svi oni koji žele da pomognu Miljani mogu uplatiti novac preko dinarskog računa 160-5300100364761-79. Više informacija o uplati možete naći ovde. Prva faza lečenja, koje je započeto u Srbiji, uključuje agresivnu hemoterapiju. Zbog specifičnosti vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja i operacija presađivanja koštane srži mora se izvršiti u inostranstvu. Za lečenje je potrebno da se sakupi 150.000 evra.

Vesti sa sličnim temama

 • Izložbe obeležile Noć muzeja

  Niš je juče obeležio četrnaestu po redu Noć muzeja na više od 17 različitih lokacija.  Poseban pečat događaju dale su izložbe fotografija...

 • Naissus Fest 2017.

  Ovogodišnji Naissus biće održan od 10. do 11. juna u rovovima niške Tvrđave. Početak festivala zakazan ...

 • Konkurs za volontere za Nišvil 2017.

  Nišvil organizuje međunarodni konkurs za 300 volontera za predstojeći festival. Prijave na konkurs su do 7. jula...

 • Raggalution u Feedback-u

  U okviru balkanske turneje slovenački bend Raggalution 22. maja u klubu Feedback promovisaće svoj drugi album pod nazivom ...

 • Seine i Igralom u Feedback-u

  Bendovi Seine i Igralom nastupiće zajedno 24. maja u klubu Feedback. Početak nastupa zakazan je za 21 čas. ...

Komentare mogu postavljati samo registrovani i prijavljeni korisnici