Humanitarni koncert za Miljanu Ristić Stanković

| subota, 13 maj 2017 13:52 |
Kategorija: Muzika

U organizaciji Udruženja građana Balkanrock iz Niša, Sportskog udruženja Tvrđava, FitCat studija i SKC-a, humanitarni koncert za Miljanu Ristić Stanković, kojoj je dijagnostikovana akutna mijeloblastna leukemija samo nekoliko meseci nakon porođaja, biće održan 20. maja u dvorištu Univerziteta. Početak koncerta zakazan je za 20 časova.

Humanitarni koncert za Miljanu Ristić Stanković
?? www.facebook.com/Miljana-Ristić-Stanković-Donacije-za-transplantaciju

Koncertu će prisustvovati rok bendovi Vis Abs, Bunker, Opposite Way i Dok7 punx. Ulaznice će koštati 200 dinara, a svako ko želi može da donira i više. Kutija za priloge biće postavljena na ulazu u koncertni prostor. Iste večeri biće održana i Noć muzeja.

Svi oni koji žele da pomognu Miljani mogu uplatiti novac preko dinarskog računa 160-5300100364761-79. Više informacija o uplati možete naći ovde. Prva faza lečenja, koje je započeto u Srbiji, uključuje agresivnu hemoterapiju. Zbog specifičnosti vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja i operacija presađivanja koštane srži mora se izvršiti u inostranstvu. Za lečenje je potrebno da se sakupi 150.000 evra.

Vesti sa sličnim temama

Komentare mogu postavljati samo registrovani i prijavljeni korisnici