Nina Kraviz zatvara Exit 2017.

| nedelja, 14 maj 2017 12:48 |
Kategorija: Muzika

Na MTS Dance Areni 9. jula nastupiće umetnica sa svetske elektronske scene Nina Kraviz, koja će zatvoriti ovogodišnji Exit festival. Pored Nine finalne večeri festivala nastupiće i Britanac Rødhåd, nigerijsko-libanska zvezda Nicole Moudaber, Tijana T, tehno dvojac Scalameriya i Ilija Đoković.

Nina Kraviz zatvara Exit 2017.
?? www.pinterest.com

Nina Kraviz nastupila je na prošlogodišnjem Exit festivalu, a od tada je objavila miks album za izdavačku kuću Fabric. Nastupala je na Ibici u okviru Cocoon žurki, a kao specijalna gošća najavljena je za ovogodišnji Afterlife. Nicole Moudaber pored Exit-a nastupala je i na Glastonbury, Coachella i drugim svetskim festivalima. Nicole je potvrđena i kao gošća na žurkama Marc-a Carol-a i Carl-a Cox-a.

Rødhåd-a je domaća publika imala priliku da sluša u beogradskom klubu Drugstore. Pored našeg prestoničkog kluba, nastup je imao i u najpoznatijim svetskim klubovima, kao što su Berghain, Concrete i Fuse. Tijana T postala je rezidentkinja Exit festivala. Pored novosadskog festivala, Tijana je nastupila i na mnogim elektonskim događajima održanim ove godine poput Melt-a i Dekmantel-a. Gostovala je i u klubovima Berghain, Space, Fuse, Corsica, Studios, The Block, Bassiani i mnogim drugim.

Od 14. maja od 20 časova ulaznice će se prodavati po specijalnoj ceni od 1990 dinara za četvrtak ili nedelju, dok će se za petak i subotu karte prodavati po ceni od 2490 dinara. Kupovina se može izvršiti putem sajta Gigstix. Exit tim ove godine spojio je četiri festivala − u Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji i Crnog Gori, u veliko Leto ljubavi 2017. Ovogodišnji Exit festival počeće 5. jula, a trajaće do 9. jula. Na Petrovaradinu nastupiće mnoge svetske zvezde među kojima su: Years & Years, The Killers, Liam Gallaghter, Jake Bugg, Jamie Jones, Black Dahlia, Hot Since 82, Alan Walker i mnogi drugi.

Vesti sa sličnim temama

 • Naissus Fest 2017.

  Ovogodišnji Naissus biće održan od 10. do 11. juna u rovovima niške Tvrđave. Početak festivala zakazan ...

 • Konkurs za volontere za Nišvil 2017.

  Nišvil organizuje međunarodni konkurs za 300 volontera za predstojeći festival. Prijave na konkurs su do 7. jula...

 • Raggalution u Feedback-u

  U okviru balkanske turneje slovenački bend Raggalution 22. maja u klubu Feedback promovisaće svoj drugi album pod nazivom ...

 • Seine i Igralom u Feedback-u

  Bendovi Seine i Igralom nastupiće zajedno 24. maja u klubu Feedback. Početak nastupa zakazan je za 21 čas. ...

 • Konkurs za 51. zaječarsku Gitarijadu

  Konkurs za učešće na 51. zaječarskoj Gitarijadi je otvoren i prijave se mogu slati najkasnije do 20. maja. Uz popunj...

Komentare mogu postavljati samo registrovani i prijavljeni korisnici