Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Kako izgleda vazduh u Nišu?

Jovana Živanović 23.1.2019. Komentari

Izolovane PM čestice tokom protekle nedelje prelazile su i 200mg, dok je dozvoljena granica 50. Iz tog razloga će se 23. januara sa početkom u 14.30 časova u Media i reform centru održati gradski forum pod nazivom Kako izgleda vazduh u Nišu. 

Foto: www.en.wikipedia.org

Ovakvi rezultati merenja zbunjuju građane, koji poslednjih dana zahtevaju reakcije nadležnih, ali i savete lekara. Koliko je vazduh zaista zagađen i opasan po zdravlje ljudi? Da li su ovakva merenja uobičajena u sezoni loženja? Ima li razloga za brigu? O ovim i mnogim drugim pitanjima govoriće: Aleksandra Brzaković iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Niša, predstavnik Instituta za javno zdravlje, prof. dr Amelija Đorđević sa Fakulteta zaštite na radu, Olivera Milošević iz organizacije Zeleni ključ, aktivista Miloš Bošković, a forumom će moderirati Zorana Ristić.

Građani i građanke koji nisu u mogućnosti da dođu na forum moći će uživo da prate na Fejsbuk stranici Media i reform centra, kao i da postavljaju pitanja i ostavljaju komentare.

društvo,gradski forum,Media i reform centar,vazduh u nišu,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.