Počinje novi ciklus Multimedijalne škole novinarstva

Jovana Živanović 2019.
Komentari

Media i reform centar i ove godine organizuje konkurs za novi ciklus Multimedijalne škole novinarstva za sve zainteresovane buduće i sadašnje novinare, blogere i studente. Rok za prijavu je 20. februar. 

Foto: Media i reform centar Niš

Multimedijalna škola novinarstva obuhvata izučavanje svih oblasti, čije je poznavanje neophodno u modernom novinarstvu − fotografijumobilno novinarstvoonline novinarstvodruštvene mreže, kao i etiku, istraživačko i agencijsko novinarstvo. Kroz zanimljive zadatke, novinarske izazove i neizostavan rad na terenu, polaznici će imati priliku da od svojih predavača nauče na koje sve načine mogu primenjivati napredne tehnologije u svakodnevnom izveštavanju i redakcijskom radu.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti slanjem kratke biografije na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a po završetku kandidati će dobiti sertifikate o pohađanoj multimedijalnoj školi novinarstva. Media i reform centar  uz sadarnju sa Ambasadom SAD-a, pored Multimedijalne škole novinarstva organizuje i besplatan kurs engleskog jezika za sve sadašnje i buduće novinare. 

Ključne reči: Media i reform centar , multimedijalna skola novinarstva , MMŠ ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.