Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u hali Čair

Aca Cvetković 2019.
Komentari

Turistička organizacija grada Niša organizuje 20. Međunarodni sajam turizma od 18. do 20. aprila u hali Čair. Radno vreme za poseotice 18. i 19. aprila biće od 10 do 19 časova, dok će 20. aprila biti do 17 sati.

Foto: freepng.ru /

Jubilarni 20. sajam turizma pruža mogućnost upoznavanja sa turističkom ponudom Srbije, regiona i ponudama za aktivni odmor i leto 2019. godine. Ponudu banja, jezera, planina i gradova Srbije predstaviće više od 40 turističkih organizacija. Pored predstavnika Srbije, ponude za leto 2019. sa sajamskim popustima predstaviće i organizacije iz gradova Grčke, Bugarske i Crne Gore.

Predstavnici aktivnog odmora pokazaće ono što okolina Niša nudi iz ove oblasti – planinarska društva, paraglajding, konjičke i pejntbol klubove, kao i ponude specijalizovanih turističkih agencija koje se bave aktivnim odmorom. Posetioci sajma moći će da degustiraju gastronomske specijalitete i na taj način upoznaju ukuse različitih destinacija Srbije i Balkana. Na sajamskoj bini će ansambli i kulturno umetnička društva predstaviti zvuke svog kraja. Posetioci će imati priliku da se fotografišu u izvrnutoj sobi na specijalnom punktu optičkih iluzija.

Ulaz je slobodan.

Ključne reči: sajam turizma , kultura , društvo ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.