Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Nauči kako najbolje da komuniciraš

Jovana Kovačević 14.5.2019. Komentari

Psihološko savetovalište za studente Studentskog kulturnog centra Niš u saradnji sa Savezom studenata Univerziteta u Nišu organizuje seminar Umeće komunilacije − Koliko se dobro razumemo? 23. maja u 16h u svečanoj sali Univerziteta u Nišu.

www.svjetlo-vjere.com

Tema seminara je komunikacija kao osnova ljudske interakcije i kako ona utiče na poslovni i partnerski život. Ističe se da svako može unaprediti svoju komunikaciju, i da je to značajno kako bi bio što uspešniji u izražavanju sopstvenih misli, osećanja, potreba i želja i kako bi što bolje razumeo misli, osećanja, potrebe i želje naših sagovornika. O načinima komunikacije i o tome kako ona može da se usavrši i da se prevaziđu problemi i poteškoće u njoj, govoriće predavači sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti prof. dr Branislav Stevanović, doc. dr Ivana Stojanović Prelević, Maja Delibašić i Dunja Stojanović Krstić. Posebna pažnja biće posvećena partnerskoj komunikaciji i komunikaciji u poslovnom svetu.

Seminar je namenjen svima koji imaju poteškoća sa razumevanjem drugih, kao i onima koji žele da unaprede svoje komunikacijske osobine. Po završetku besplatnog tročasovnog seminara, svi učesnici dobiće sertifikat. Zainteresovani mogu ovde poslati prijavu.

društvo,komunikacija,Psihološko savetovalište za studente,predavanje,seminar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.