Kako je internet izmenio svet

Jovana Kovačević 2019.
Komentari

Kako je tekao proces nastanka interneta i kako funkcioniše sistem bez koga danas ne možemo, svi zainteresovani mogu čuti 23. jula na predavanju Kako je svet postao globalno selo? Početak je od 17.30 sati u EU info kutku.

Foto. www.advetiser-serhia.com /

Povodom tridesetogodišnjice nastanka World Wide Web-a EU info kutak i Univerzitetska biblioteka Nikola Tesla organizuju akademsko predavnje na kome će se pričati o tome kakve promene je doneo WWW i koliko je značajan njegov nastanak. Ovu temu predstaviće docent Departmana za fiziku Prirodno matematičkog fakulteta Milan Milošević , osnivač i urednik sajta Svet nauke

Život danas je nezamisliv bez interneta, ali pre 30 godina korišćenje ovog izuma bilo je komplikovanije nego što mnogi misle. Na predavanju će biti reči o njegovom nastanku, razvoju i o tome kako je funkcionisao nekada a kako sada. Posetioci će imati priliku da saznaju šta je to globalno selo i kako je svetska mreža uticala na njegov nastanak.

Svi koji su zainteresovani da čuju više o ovoj temi, mogu besplatno prisustvovati predavanju. Zbog ograničenog broja mesta potrebno je potvrditi dolazak na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 018254461, najkasnije do 22. jula u 19 sati.

Ključne reči: drštvo , world wide web , Eu info point , predavanje , internet ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.