Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Za zaposlenje u četvrtoj industriji

Katarina Mladenović 23.7.2019. Komentari

Konferencija pod nazivom Speak Up 4 Your Job održaće se 24. jula u prostorijama Think Innovative coworking prostora. Početak je od 11 časova.

Foto: industrija.rs

Govoriće se o četvrtoj industriji i o tome kako doći do posla u njoj. Konferencija ima za cilj da mlade upozna sa trendovima na tržištu rada. Biće naglašen i značaj jezičkih kompetencija, a mladi će biti upućeni ka prilikama za dalje stručno usavršavanje. Nakon početka konferencije od 11 časova, učesnici će od 14.15 moći da učestvuju na jednom od dva paralelna panela: Kako do posla na tržištu 4.0? i Kako habovi doprinose unapređenju zapošljivosti mladih? Broj učesnika je ograničen i zbog toga je neophodna registracija. Sve dodatne informacije možete dobiti putem imejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili preko broja telefona 063 305 816.

Konferenciju organizuju Leader + i Proximo u saradnji sa Organizacijom za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting, uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Republike Srbije.

Konferencija Speak Up 4 Your Job,četvrta industrija,Posao za mlade,stručno usavršavanje,društvo,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.