Niš u srcu – Ulica otvorenog srca traži volontere i izlagače

Emilija Kostić 2019.
Komentari

Konkurs za sve zainteresovane, izlagače i volontere za festival Niš u srcu – Ulica otvorenog srca, otvoren je i trajaće do 20. novembra.

Foto: his.com.sg

Oni koji se bave umetničkim stvaralaštvom, rukotvorinama, izradom novogodišnjih ukrasa i igračaka za decu, kao i privrednici iz sfera hrane i pića i drugi, svoje kreacije će izložiti na Trgu Stevana Sremca u periodu od 27. decembra do 1. januaraNiš u srcu – Ulica otvorenog srca je zimski ulični festival koji se održava od prošle godine. Vođeni idejom da su praznici vreme darivanja i ljubavi, Nišlije iz Turističke organizacije grada Niša i Fabrike umetnika, uz podršku grada, i ove godine će pokušati da Niš pretvore u pravu Evropsku metropolu.

Izlagačima će biti obezbeđen prodajno-izložbeni prostor, bez novčane nadoknade, ali su u obavezi da na kraju doniraju 20% svoje zarade u toku festivala. Ove godine omogućen je volonterski program. Zainteresovani starosti od 15 do 30 godina će prijavom na konkurs dobiti priliku da budu deo tima čiji je zadatak da prenesu praznični duh na sve posetioce. Volonteri se mogu prijaviti putem linka, dok izlagači prijavu u vidu kratke biografije i fotografije radova mogu poslati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Ključne reči: konkurs , niš u srcu – ulica otvoreng srca , volonteri , izlagači , rukotvorine , festival ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.