Analiza medijskih sadržaja sa Dražom Petrovićem u EU info kutku

Aca Cvetković 2020.
Komentari

Medijsko prelistavanje, drugo po redu u organizaciji EU info kutka, biće održano 31. januara u 17 časova. Gost prelistavanja biće glavni i odgovorni urednik i kolumnista dnevnog lista Danas Dragoljub Draža Petrović.

Foto: ipolitics.ca

Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju razgovoru o izveštavanju o istim temama na drugačiji način, o tome kako se prelazi granica profesionalnog novinarstva i šta građanima znače odgovorni mediji. Takođe, razgovoraće se o aktuelnim temama u medijima.

Dragoljub Petrović rođen je 1970. godine. Novinarstvom je počeo da se bavi 1994. godine u novinama Borba. Pisao je za Našu Borbu, Glas nedelje i kolumne za Kurir. Kao saradnik TV produkcije Video nedeljnik snimio je oko sto video-priloga. Dobitnik je nagrade Stanislav Staša Marinković, Dragiša Kašiković i Desimir Stošić. U novogodišnjoj anketi magazina Status proglašen je za najboljeg novinara 2010. godine. Takođe, dobitnik je nagrade Laza Kostić Udruženja novinara Srbije u kategoriji novinarska satira za 2016. godinu. Od 2016. godine je glavni urednik i kolumnista lista Danas.

Prisustvo je besplatno, ali je broj mesta ograničen. Prijave se mogu slati na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem broja telefona 018/254-461, najkasnije do 30. januara u 19 časova.

Ključne reči: draža petrović , EU info kutak , medijsko prelistavanje , dnevni list danas , društvo ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.