Akademsko predavanje o neverbalnoj komunikaciji u Univerzitetskoj biblioteci

Jovana Živanović 2020.
Komentari

Predavanje prof. dr Aleksandre Kostić pod nazivom Govor lica odžaće se 20. februara u Univerzitetskoj biblioteci Nikola Tesla. Početak je zakazan za 17.30 časova.

Foto: www.vancouversun.com

Kakve poruke naše lice šalje ljudima koji nas okružuju? Šta je ono što govor lica može reći, a reči ne mogu? Prof. dr Aleksandra Kostić podeliće svoje viđenje ove teme i ekspertizu. Takođe, na predavanju će biti reči o emocijama i njihovom tumačenju kroz neverbalnu komunikaciju, kao i o dešifrovanju tuđeg govora lica i tela.

Aleksandra Kostić je bila zaposlena kao profesorka Socijalne psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu i realizovala je kurseve Socijalne psihologije, Socijalne percepcije, Neverbalne komunikacije i Psihologije interpersonalnog ponašanja. Sada predaje Socijalnu psihologiju na Fakultetu za pravne i poslovne studije Lazar Vrkatić u Novom Sadu. Njena istraživačka interesovanja tiču se neverbalne komunikacije, emocionalnog iskustva, vremenske perspektive, etničkog identiteta i drugih oblasti socijalne psihologije.

Događaj organizuje EU info kutak, a prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se potvrdi dolazak popunjavanjem upitnika najkasnije do 19. februara.

Ključne reči: Univerzitetska biblioteka Nikola Tesla , Eu info point , akademsko predavanje , Aleksandra Kostić , neverbalna komunikacija , društvo ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.