Vebinar o herojima pandemije

Jelena Ilić 2020.
Komentari

Onlajn događaj o ljudima koji su se posebno istakli pomažući drugima u vreme pandemije Covid-19 održaće se 30. jula u 18 časova na sajtu EU info centra.

Foto: unsplash.com

Teme razgovora obuhvataju koncept herojstva i kako je moguće pomoći zajednici u teškim i izazovnim vremenima. Vebinar će početi sa uvodnim obraćanjem ambasadora Sema Fabricia, šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji i generalnim direktorom kompanije Air Srbija, Dankana Nejsmita. Osim njih, učesnici vebinara biće novinar Aleksandar Nićiforović, dr Bojana Dinić, vanredni profesor za psihologiju, lekar Vekoslav Zajić, odbojkaš Vladimir Grbić, novinar i moderator događaja Dragan Ilić.

Delegacija Evropske unije u partnerstvu sa Air Srbijom, raspisala je konkurs pod nazivom Oni su heroji, građani su na sajtu onisuheroji.rs nominovali više od 100 lokalnih junaka iz oko 30 gradova i opština širom Srbije čije se priče mogu čuti na vebinaru.

Zainteresovani se mogu prijaviti besplatno na portalu euinfo.rs.

Ključne reči: društvo , vebinar , onlajn događaj , pandemija , heroji , covid19 , EU info centar , air srbija , delegacija EU ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.