Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Radionica o ekonomskom osnaživanju žena

Jelena Ilić 17.11.2020. Komentari

„Skrug Liga Roma” i „Dress for success Belgrade” organizuju onlajn radionicu pod nazivom „Ekonomsko osnaživanje žena”, koja će se održati 18. novembra na aplikaciji Zoom. Početak je zakazan za 14 časova. 

Foto: unsplash.com

Podsticajni faktori radionice su položaj žena zbog brige oko porodice i domaćih poslova, zajedno sa poslovima gde su manje plaćene od muškaraca, a takođe i uticaj pandemije korona virusa na njihovu mogućnost zapošljavanja. Glavni fokus radionice će biti usmeren prema ekonomskom osnaživanju žena. U radionici će učestvovati DIMAK korisnica Silvija Sadiković, koja će preneti svoja iskustva u vezi sa traženjem posla. Osim nje, biće prisutna i HELP korisnica kao i aktivistkinja koja se bavi zapošljavanjem mladih i teško zapošljivih kategorija.

Učešće na radionici je besplatno, ali je neophodno popuniti prijavni formular na linku i pristupiti Zoom sastanku. Prvih 15 nezaposlenih žena koje se prijave putem linka iznad za učešće na radionici, a koje su iz osetljivih grupa, povratnice iz Nemačke ili neke druge zemlje ili Romkinje, dobiće na poklon poslovno odelo.

društvo,radionica,žene,Ekonomsko osnaživanje,zoom,onlajn,Zapošljavanje,Osetljive grupe,posao,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.