Humanitarni novogodišnji koncert

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Horovi niških osnovaca, pevači i plesači, nastupiće 25. decembra u Domu Vojske na humanitarnom novogodišnjem koncertu, a prikupljen novac namenjen je lečenju Anđele Vrbić, učenice osmog razreda Osnovne škole Kole Rašić. Početak je zakazan za 19 časova.

www.actuall.com

Cilj ovog programa jeste da se spoji zabava sa humanošću, zbog čega učestvuje veliki broj dece. Posetioci će moći da čuju horove niških škola Kole Rašić i Učitelj Tasa, ali i horove Čarolija, Niške zvezdice, Čarobna nota, Drum & Roll i Art centar. Organizatori navode će osim ovih izvođača, nastupiti učenici škole pevanja Naissa Snežane Spasić, škole muzike By Heart Olivera Katića, Balerine škole baleta Marije Senćanski, KUD Abrašević Niš, Plesna škola Swing, Extreme dance studio.

Svi koji budu prisustvovali događaju pomoći će u prikupljanju novca za lečenje Anđele Vrbić, koja boluje od teškog oblika kancera i leči se na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica i na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Novčana sredstva su neophodna za lečenje i nabavku preparata koji su jako skupi, a koriste se za podizanje i očuvanje imuniteta nakon hemioterapija, a pre složene hirurške intervencije koja je očekuje − dodaju organizatori.

Minimalna cena ulaznice je 250 dinara.

Izvor: juznevesti.com

Ključne reči: novogodišnji koncert , dom vojske niš , humanitarni koncert ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.