Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Onlajn sajam poslova i stručnih praksi ove godine u onlajn formatu

Smiljana Vasković 18.3.2021. Komentari

Studentska organizacija „BEST“ organizuje onlajn sajam poslova i stručnih praksi – „Job Fair“. Projekat na kome studenti mogu prinaći posao, a kompanije nove kandidate, će trajati jedan dan, tačnije od 22. marta od 9 i 30 časova do 23. marta u 17 časova na zvaničnoj veb stranici. 

Foto: www.pexels.com

Nakon 12 godina organizovanja ovog sajma uživo u prostorijama Elekstronskog fakulteta, ove godine, sajam će se u potpunosti održati onlajn, a cilj je isti - spajanje kompanija i studenata omogućavajući im prostor na kojem mogu da se upoznaju i komuniciraju direktnim putem. Poseban akcenat stavlja se na podsticanje mladih da ne napuštaju svoju zemlju u kojoj, i te kako ima puno kvalitetnih kompanija koje su u konstantnoj potrazi za mladim, ambicioznim ljudima.

Studentima se pruža prilika da se upoznaju sa predstavnicima firmi sa naših prostora, kao i internacionalnih kompanija koje imaju predstavništvo u našoj zemlji, te da ih pitaju sve što ih interesuje u vezi posla koji nude i tako pronađu zaposlenje u svojoj struci. Osim ovoga, Job Fair nudi priliku svim učesnicima da budu deo tribina i radionica koje će se organizovati sa kompanijama u cilju pružanja boljeg uvida u bitne informacije koje se tiču procesa selekcije i budućeg zaposlenja. Tribine prethodnih godina obrađivale su razne teme vezane za pisanje dobrog CV-a, ponašanja na intervjuu za posao, mogućnosti zaposlenja bez iskustva i mnoge druge.

Na posletku, Job Fair nudi opciju ostavljanja CV-a u svojoj CV bazi kojoj imaju pristup sve kompanije učesnice. Pa i u slučaju da neko od studenata ne pronađe posao na samom sajmu, to se može dogoditi i po završetku istog.

Sve informacije se mogu pronaći putem linka, kao i na Fejsbuku.

društvo,karijera,studenti,posao,Posao za mlade,studentska organizacija,stručna praksa,kompanije,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.