Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Onlajn razgovor o razvoju projekata i partnerstva

Jelena Ilić 26.3.2021. Komentari

Kontakt tačke EU programa u Srbiji organizuju onlajn diskusiju pod nazivom „Razvoj projekata i partnerstava kroz različite EU programe” koja će se održati 31. marta na platformi Zoom. Početak je zakazan za 12 časova.

Foto: pexels.com

Pitanja o kojima će se diskutovati obuhvataju kako doneti odluku ka kojem programu usmeriti projektnu ideju, na koji način se ista ideja može razvijati kroz različite EU programe, koji su zaključci ukupnog iskustva ovog ciklusa EU programa i koji su saveti organizacijama koje tek planiraju da konkurišu. O njima će razgovarati Aleksandra Nikolić iz Centra za urbani razvoj, Lola Joksimović iz centra za kulturnu dekontaminaciju i Ivan Despotović iz Udruženja građana BUM zajedno sa moderatorkom događaja Snežanom Andrić.

Inicijalno podržan programom Kreativna Evropa, projekat Heritage Hubs Centra za urbani razvoj je prerastao u projekat Future Narratives koji se realizuje uz podršku Erazmus+ programa. Organizacije BUM i Centar za kulturnu dekontaminaciju su paralelno razvijale projekte CoolTURE! i FORA u okviru programa Evropa za građane i građanke, zatim BITE of Art i Borderline Offensive u okviru programa Kreativna Evropa, sa skoro istim partnerskim organizacijama.

Onlajn diskusiju je moguće pratiti putem linka.

društvo,EU info kutak,projekti,onlajn,diskusija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.