Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

„AEGEE – Niš“ organizuje radionicu o ekološkoj svesti

Ksenija Dimitrijević 13.4.2021. Komentari

Filijala evropske omladine i neprofitne organizacije „AEGEE“, organizuje događaj edukativnog karaktera pod nazivom „Kako biti EKO“ kroz radionicu koja će se održati 17. aprila na onlajn platformi Zoom. Početak radionice zakazan je za 13 časova.  

Foto: pexels.com

Pitanja o kojima će se na radionici diskutovati obuhvataju održivi razvoj i ekološku svest, kakva šteta je već pričinjena životnoj sredini i konkretne postupke kojima svaki pojedinac može pomoći poboljšanje trenutnog stanja životne sredine. O njima će govoriti generalni sekretar udruženja Radne akcije Delijski vis, Petar Đorđević i volonter sa bogatim iskustvom u ekološkim akcijama i Dušan Đorđević koji je član odreda izviđača Josif Pančić i ekspert u oblasti neformalnog obrazovanja dece I mladih. 

Jedan od mnogobrojnih projekata u ovoj organizaciji, humanitarnog karaktera, poput Be Smart & Start, podržan je saradnjom sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i odredom izviđača Josif Pančić, u cilju pomoći mladima u tome da se afirmišu na različitim poljima. 

Prijava traje do 15. aprila putem Gugl forme koja se nalazi na instagram profilu organizacije. 

društvo,projekti,onlajn,diskusija,radionica,aegee,Kako biti EKO,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.