Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Nacionalni kongres o trgovini ljudima „Ne u mojoj smeni”

Smiljana Vasković 20.4.2021. Komentari

Specijalizovani kongres za organizacije civilnog društva, organizacije mladih i organizacije za mlade u okviru projekta „Ne u mojoj smeni” o trgovini ljudima biće održan onlajn od 23. do 25. aprila u predvečernjim terminima od 18 do 20 časova.

Foto: pexels.com

,,Ne u mojoj smeni” je prvi kongres o trgovini ljudima namenjen prvenstveno predstavnicima organizacija civilnog društva iz Srbije, ali i svima onima čiji je rad usmeren na mlade. Organizatori kongresa za cilj imaju promovisanje i podstrek za uključivanje u aktivnosti jačanja kapaciteta i sposobnosti lokalnih organizacija civilnog društva za sprečavanje i borbu protiv trgovine ljudima, koje sprovodi nevladina organizacija ,,Astra u sklopu projekta ,,Unapređenje prostora i mogućnosti za borbu protiv trgovine ljudima”, podržanog od strane Evropske unije. Kongres organizuju Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade, Udruženje ,,Sloboda nema cenu” i Kino-klub Novi Sad.

Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem linka na kojem će biti strimovan i sam kongres. Registracija za učešće je obavezna, a sve dodatne informacije se mogu pronaći na www.fep.org.rs.

društvo,kongres,Trgovina ljudima,Ne u mojoj smeni,nacionalni kongres,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.