Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Niški džedaji i ove godine obeležavaju Svetski dan „Star Wars-a”

Jelena Ilić 3.5.2021. Komentari

„Niški džedajski pokret” u okviru Svetskog dana „Star Wars-a” održaće 4. maja četvoročasovni program u onlajn formatu na zvaničnoj Fejsbuk stranici. Početak je zakazan za 16 časova. 

Foto: pexels.com

Na ovogodišnjem obeležavanju biće pokrivene različite teme, a među njima aktivizam i pisano stvaralaštvo, kao hip-hop, fristajl i vizuelna kreativnost. Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju Uradi sam tutorijalima i učestvuju u priči o Star Wars igricama, a takođe i da saznaju kako je to bilo 1977. godine u vreme premijere prvog SW filma i upoznaju više od 50 učesnika programa. Dan će obeležiti i pričom o aktivizmu i sećanjima na davna vremena, kada su Star Wars bili jedna nova i ekskluzivna ideja. O tome će govoriti osnivač Džedajskog pokreta Goran Antić, kao i aktivista, borac za građanska prava i NLP trener Borislav Đurić.

Više informacija o manifestaciji se mogu pronaći na Fejsbuk stranici Džedajskog pokreta. Osim tradicionalnog 4. maja, niški Džedaji rade i na pripremi takozvane fundraising kampanje za Kamp za decu bez roditelja na Vlasini – Sila prati hrabre.

društvo,Svetski dan star warsa,Niški džedaji,onlajn,star wars,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.