Razgovor o knjizi Gospodari medija

Aleksandar Đokić 2018.
Komentari

Niški kulturni centar i izdavačka kuća Clio zajedno sa Media i reform centar Niš organizuju razgovor o knjizi Gospodari medija − Spin doktori i manipulacija javnošću u službi vlasti, čiji je autor Marčelo Foa. Razgovor je zakazan za 29. maj sa početkom od 13 sati u Media i reform Centru. 

Foto: www.facebook.com/events

U razgovoru učestvuju: urednica edicije Multimedia, Maja Vukadinović, nekadašnji profesor Filozofskog fakulteta prof. dr Zoran Aracki, profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu, Miroljub Radojković i glavni urednik IP Klio, Zoran Hamović. Razgovor moderiraju Velibor Petković i Branislava Jovanović.

Marčelo Foa rođen je 1963. godine u Milanu. Novinarsku karijeru počinje 1989. u milanskom dnevniku Đornale, a već četiri godina kasnije postaje šef spoljno-političke redakcije tog lista. Od 2005. godine pojavljuje se u ulozi specijalnog izveštača i počinje saradnju sa mnogim inostranim medijima. Živi i radi u Švajcarskoj, u Luganu, gde predaje međunarodno novinarstvo i vodi izdavačku kuću Korijere del Tićino. Suosnivač je Opservatorije evropskog novinarstva.

Ulaz je slobodan.

Ključne reči: gospodari medija , Marcelo Foa , Media i reform centar , razgovor ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.