Google Pixel 2 stiže ovog meseca

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Novi telefon kompanije Google, čije je poručivanje već dostupno, u radnjama će se naći 19. oktobra. Novi pametni telefon, koji se zove Pixel 2 nam dolazi i u većoj XL varijanti.

Foto:www.techcrunch.com

Novi telefon kompanije Google, čije je poručivanje već dostupno, u radnjama će se naći od 19. oktobra. Novi pametni telefon, koji se zove Pixel 2 dolazi nam  i u većoj XL varijanti. Pozadina samog telefona je podeljena na dve boje, crnu i belu. Kamera je ostala ista kao i kod prethodnog, 12 megapiksela, dok prednja kamera iznosi 8 megapiksela. Iako dolazi sam sa jednom, a ne dve kamere poboljšana je stabilizacija slike, što dopinosi boljim snimacima raznih videa.

Pixel 2 XL imaće ekran od 6-inča, Quad HD Oled displej sa Gorila Glass 5 zaštitom. Pokreće ga Snapdragon 835 čipset i baterija jačine 3520 mAh. Memorija samog telefona iznosiće 64GB, a biće dostupan i u varijanti od 128GB. Ram memorija još uvek nije poznata, ali pretpostavlja se da će biti 4GB. Kod Pixel-a 2 imamo full HD Oled ekran od 5-inča i nešto slabiju bateriju od 2700 mAh. Telefon će imati izuzetan ekran, sa jasnim i čistim bojama, biće otpotan na vodu i imace duple zvučnike sa prednje strane. Međutim, kao i kod Iphone-a, ulaz za slušalice je izostavljen.

Prodavaće se po ceni od 649 dolara 64GB, a 749 dolara 128GB. Zbog svoje visoke cene, ovaj telefon se može smestiti u isti rang sa Iphone-om 8 i Samsung-om 8. Tako da su očekivanja ovog telefona velika. 

Da li će Pixel 2, kao i njegov pretohdnik ,biti pogodak, ostaje samo da sačekamo i vidimo kako će se pokazati na tržištu.

Izvori: techcrunch.comtechradar.combalkanandroid.com.

Ključne reči: google , pixel2 , smartphone ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.