Unsend message − nova opcija na Mesindžeru

Ljubica Slavković 2018.
Komentari

Uskoro nova Unsend message opcija na Mesindžeru koja će korisnicima ove društvene mreže omogućiti brisanje već poslate poruke.

newscult.com

Koliko puta vam se dogodilo da slučajno ili namerno pošaljete poruku i da se istog trenutka pokajete, a ništa ne možete povodom toga učiniti? Nova opcija koju uvodi Fejsbuk na Mesindžeru jeste mogućnost brisanja poslate poruke. Međutim, imate samo 10 minuta nakon slanja da obrišete poruku. Nakon toga, poruka će ostati vidljiva.

Nova funkcija radiće jednostavno. Sve što treba jeste da dugo pritisnite na poruku koju ste poslali u poslednjih 10 minuta. U donjem delu ekrana biće nova opcija obriši koju ćete izabrati. Nakon pitanja da li želite da uklonite poruku samo za vas ili za sve, izabraćete drugu mogućnost. Prva opcija samo uklanja poruku u vašem prikazu razgovora, dok obriši za sve će ukloniti poruku iz razgovora za sve primaoce. Obaveštenje o tome da ste obrisali poruku naći će se na mestu gde je stajala prvobitna poruka.

Ova funkcija je trenutno dostupna korisnicima Fejsbuk Mesindžera u Poljskoj, Boliviji, Kolumbiji i Litvaniji, a Fejsbuk planira da je proširi na globalni nivo u bliskoj budućnosti.

Izvori: www.cnet.com

Ključne reči: Messenger , Facebook , Unsand ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.