IT Centar objavio konkurs za kurs Java programiranja

Ljubica Slavković 2019.
Komentari

IT Centar je objavio konkurs za kurs Java programiranja, koji je namenjen početnicima. Učenje osnovama Jave je prvi korak na putu da postanete uspešni Java developer. Početak kursa predviđen je 16. mart.

Foto: eduonix.com

Java je jedan od najtraženijih programskih jezika koji se koristi širom sveta. Predstavlja objektno-orijentisani programski jezik i kompjutersku platformu koju je prva razvila kompanija Sun Microsystems 1995. godine. Smatra se brzim, sigurnim i pouzdanim programskim jezikom. Ovaj kurs će se odvijati u trajanju od 155 časova, kada je u pitanju rad u učionici. A što se tiče kursa u onlajn obliku, trajaće 100 časova. Trajanje jednog časa biće 45 minuta, a cena kursa je 850 dinara. Kandidati koji žele da pohađaju ovaj kurs, moraju imati iskustvo u radu sa Windows operativnim sistemom, kao i poznavanje osnovne programerske logike.

IT Centar svojim polaznicima koji ulažu vreme i novac u edukaciju pruža posebne popuste koji se mogu iskoristiti za srodne obuke. Svi kandidati koji u IT Centru odslušaju Java trening će dobiti vaučer koji mogu iskoristiti za jedan od treninga iz oblasti programiranja. Više informacija o tome šta kurs sadrži možete pronaći na sajtu IT Centra.

Izvori: itcentar.rs

Ključne reči: it , programiranje , kurs , Programski jezik , Java ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.