Kursomanija objavila konkurs za online kurs WEB dizajna

Ljubica Slavković 2019.
Komentari

Kursomanija je objavila konkurs za kurs WEB dizajna koji je namenjen svima koji su zainteresovani za programiranje i svima koji žele da prošire svoje znanje i shvate tehnologiju izrade web sajtova koji su prilagodljivi na svim uređajima. Prijavljivanje je u toku.

Foto: w3webschool.com

Ušesnici WEB dizajn kursa će se upoznati sa osnovnim konceptima html5 i css3 tehnologijom. Html5 i css3 su osnovne tehnologije za kreiranje modernih, prilagodljivih web sajtova. To su u suštini tehnologije koje ne mogu jedna bez druge u kreiranju modernih, prilagodljivih web sajtova. Nakon kreiranja web sajta koji je prilagodljiv na svim uređajima, mogu se upoznati sa sa bootstrap framework-om. Bootstrap framework je jedan od najpopularnijih css framework-a. Na kraju WEB dizajn kursa, predviđen je i rad sa WordPress tehnologijom.

Rad je predviđen u malim grupama, do 4 polaznika. Termini rada su od 9 časova do 20 časova svakog dana, sem nedelje. Kurs će trajati šezdeset školskih časova, odnosno deset nedelja. Nastava se izvodi u formi tročasa,  dva puta nedeljno, a cena kursa 22.000 dinara i moguće je plaćanje u više rata. Uslovi WEB dizajn kursa su neizostajanje sa časova kao i otvorenost ka novim znanjima. Pored toga, potrebno je odvojiti 2 sata dnevno za rad od kuće i redovno izvršavanje domaćih zadataka. Nakon odslušanog kursa i uspešno urađenog projekta polaznik dobija sertifikat.

Za više informacija o kursu posetite sajt Kursomanije.

Ključne reči: Kursomanija , Web dizajn , konkurs , kurs , it ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.