Unapredite svoj engleski jezik uz PLTT

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Practice like there is no tomorrow (PLTT) je aplikacija koja vam omogućava da sve nedoumice iz engleske gramatike rešite na jednom mestu i kroz igru naučite kako da ih prevaziđete. Aplikacija vam pruža neograničen broj primera kao i nivoe od A1 do C2.

www.generator.rs

U izradi aplikacije učestvuje dvoje studenata iz Novog Sada sa ciljem da drugim studentima i svima koji žele pomognu da usavrše svoje znanje engleskog jezika. Skoro sam krenuo na časove engleskog jezika i dok smo vežbali zadatke, trebalo mi je mnogo više primera za vežbu. S obzirom na to da sam previše vremena gubio na internetu pokušavajući da pronađem dodatne primere, a i kako ne bih stalno dosađivao profesorki, odlučio sam da napravim sebi aplikaciju za vežbanje, izjavio je za SDL student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, Miodrag Lazić.

PLTT vam uz primere svakodnevnih situacija pomaže da lakše i brže shvatite stvari koje vas bune. Osim mnogobrojnih primera, aplikacija nudi i mogućnost da vas profesor testira, kao i da prati napredak. Vežbanje je dostupno bilo gde i bilo kad.

Svi koji žele da vežbaju i unaprede svoj engleski, sada imaju sve što im je potrebno na jednom mestu, mogu da vežbaju gde god žele i kad god žele. Nakon što odeberu nivo, treba da odaberu kategoriju koju žele, a zatim i zadatak. Primeri pokrivaju različite životne situacije, a ukoliko pohađaju časove engleskog jezika mogu da se povežu sa profesorom preko aplikacije, objašnjava studentkinja master studija engleskog jezika, Aleksandra Mirković.

Aplikacija već postoji i radi, besplatna je, a možete se registrovati vrlo jednostavno putem ovog linka i krenuti sa vežbanjem još danas. Aleksandra Mirković i Miodrag Lazić učestvuju sa ovom aplikacijom na takmičenju Generator koje organizuje Societe Generale banka, a za njih možete glasati do 5. decembra.

Ključne reči: pltt , generator , engleski ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.