Novi Samsung od sledece godine

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Samsung Galaxy S9 možemo očekivati u prvom tromesečju sledeće godine. Pre izlaska na tržište, najverovatnije da će se o novom Samsung-u govoriti na CES konferenciji, koja će se održati u januaru.

www.trustedreviews.com

Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus su prvi Samsung-ovi telefoni koji će imati najveći odnos ekrana i kućišta, odnosno, ekran će prekrivati veći deo površine. Prema poslednjim procurelim vestima, najverovatnije da će S9, kao i S9 Plus, pokretati Snapdragon 845 procesor i Exynos 9810 čipset. Android Oreo 8.0 će biti operativni sistem ovog telefona, a verovetno da će ram memorija iznositi 4GB, mada, nije isključeno ni da će biti 6 GB. Imaće, kao i uvek, neverovatrni OLED dispelej na kome bi, zbog nove Samsung-ove tehnologije, kapljice vode trebalo da se odbijaju o ekran.

Što se dizajna tiče, izgledaće kao i Samsung Galaxy S8. Međutim, skener za otisak prsta će se nalaziti ispod dvostruke kamere, dok se kod njegovog prethodnika nalazi pored kamere na pozadini telefona. Takođe, govori se i o tome da će imati 3D otključavanje, iako se još uvek ne zna na kom principu to radi, pretpostavlja se da je kako i kod Iphona X, prepoznavanje lica. Moguće je da će Galaxy S9 Plus imati dve kamere, dok će S9 imati jednu zadnju kameru. Verovatno će koštati oko 730 dolara.

CES ili Consumer Electronics Show je mesto gde najveće kompanije iz sveta tehnologije predstavljaju svoje proizvode za medije i druge kompanije. Održaće se u Las Vegasu od 9. do 12. januara, a konferencije za medije će biti 7. i 8. januara.

Izvori: balkanandroid.comtechradar.comsammobile.comtrustedreviews.com 

Ključne reči: samsung , galaxy S9 , smartphone ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.