Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Interaktivno predavanje „Azure vs AWS” u No limit hub-u

Tamara Radovanović 11.2.2020. Komentari

Predavanje pod nazivom Azure vs AWS back to back: How to leverage public cloud for modern scalable applications biće održano 13. februara u No limit hub-u. Početak je zakazan za 18 časova.

Foto: www.smbnation.com

Predavanje će održati arhitekte i inženjeri iz kompanije SuperAdmins Rastko Vasiljević i Vladimir Stefanović. Ovom prilikom svi zainteresovani moći će da kroz primere iz prakse saznaju koji su to najbolji primeri za deploy i skaliranje aplikacije i kako maksimalno iskoristiti mogućnosti public cloud platformi − Amazon Web Services i Microsoft Azure. Nakon predavanja biće organizovan i neformalni deo uz piće i zakusku.

Rastko Vasiljević je AWS Solution arhitekta i Linux System inženjer. U protekle četiri godine vodio je AWS tim u SuperAdmins firmi u Beogradu i upravljao projektima sa klijentima sa nekoliko kontinenata. Njegovo internacionalno iskustvo proteže se od optimizacije troškova do bezbednosti i DevOps-a. Osim toga, Vasiljević je učestvovao na brojnim konferencijama u Srbiji i regionu i piše edukacione sadržaje na SuperAdmins blogu. Vladimir Stefanović je Azure Solution arhitekta i Microsoft System inženjer, a ima status Microsoft MVP-a. Predavač je i trener na radionicama i konferencijama širom sveta i koautor nekoliko knjiga na Amazonu.

Učešće je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno prijaviti se putem linka.

it,Niš,azure,aws,predavanje,meetup,no limit hub,tehnologija,public cloud,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.