Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Nova tehnologija za 2021. godinu

Marija Božić 10.1.2021. Komentari

Agencija „Pioniri Communications” napravila je presek trendova za 2021. godinu u okviru koga je ponovo okupila eksperte iz različitih industrija kao što su tehnologija, advertajzing, društvene mreže i druge.

Foto: unsplash.rs

Živimo u eri u kojoj ne možemo da zamislimo svakodnevicu bez upotrebe interneta. Kako je ovih godina tehnologija nezamislivom brzinom napredovala, pa samim tim i potražnja, za ovu godinu pripremljeni su noviteti koji će oduševiti korisnike. Naime, prvo od noviteta jeste nastavak unapređivanja automatizacije kada su PPC pozicije u pitanju i veći fokus na shopping funkcije aplikacija. Video-sadržaj beleži porast po zastupljenosti na svim društvenim platformama, pa će ove godine najbolje rezultate dati video dužine do pet minuta. Ono što će nam Fejsbuk fid pripremiti jeste automatic placement i to je nešto što će gotovo uvek donositi najbolje rezultate. Najbolji placement u 2021. godini zasigurno biće news feed.

Prošle godine povezanost sa drugim ljudima nikada nije bila izazovnija, te su proteklih meseci isplivale neke vrlo zanimljive besplatne aplikacije za video-konferencije koje pretenduju da postanu neizbežan alat za komunikaciju u kompanijama, pa i u privatnom životu. Sa pandemijom koja je pogodila svet i čije se prisustvo i dalje oseća, sajber bezbednost je dobila na značaju i postala i te kako relevantna na tržištu. Usled porasta broja hakerskih napada na banke, ali i servere, sve više se javlja potreba za unapređenje ove tehnološke grane. Ovi i mnogi drugi noviteti predostoje da promene tok rada kod nas, pa i u celom svetu.

Izvoripcpress.rswww.netokracija.rs

it,tehnologije,internet,pioniri communications,društvene mreže,sajber bezbednost,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.