Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Igre koje će obeležiti ovu godinu

Marija Đorđević 3.1.2018. Komentari

Evidentno je da će 2018-a godina biti veoma uspešna kada se radi o svetu tehnologije. Očekuje nas mnogo noviteta kada se radi o mobilnim telefonima, foto-aparatima, kompjuterima, ali i igricama. Na prošlogodišnjoj E3 expo konferenciji, koja je održana u Los Anđelesu, predstavljene su mnogobrojne video-igre. Neke od njih su još tad ostavile veliki utisak, a samo neke od njih su Far Cry 5, Days Gone, Anthem, Skull and Bones, Spider-Man, Beyond Good and Evil 2.

techradar.com

Far Cry 5 je video-igra koju je kreirala Ubisoft kompanija. Radnja igre je smeštena u Americi, jednom malom gradu u Montani. Igra je prepuna akcije, a u ovom delu pored vožnje automobila biće dostupna i terenska vozila, brodovi, avioni, dok će od oružja biti prisutne puške, bombe, čekići i bejzbol palice. Bićete u mogućnosti da regrutujete ljude da se bore za vas, ali i životinje. Far Cry 5 ćete moći da igrate na uređajima PS4, Xbox One, PC. Datum izlaska je zakazan za 27. maj.

Days Gone je visokobudžetna igra sa zombijima. Bend Studio pravi ovu igru za Play Station, na čijim je uređajima možete igrati. Igre sa zombijima poslednjih godina postaju sve popularnije. Radnja je smeštena u divljni, gde glavni lik Dikon koristi zamke kako bi prošao pored zombija. Datum izlaska još uvek nije poznat.

skull and bones

Foto: www.techradar.com

Skull and Bones takođe nam dolazi od Ubisoft kompanije. Ovo je gusarska igra u kojoj se vode velike bitke, a ima i mogućnost igranja u multiplejeru. Bitke će se odigravati u Indijskom okeanu, dok će igrači biti u mogućnosti da koriste razne brodove, a velika pažnja je posvećena i samoj plovidbi. Skull and Bones moći će da se igra na PS4-u, Xbox One-u and PC-u. Datum izlaska još uvek nije precizno određen, ali najverovatnije da će izaći ove jeseni.

Spider-Man-a je kreirao studio Spyro and Ratchet and Clank. Igra je potpuno unapređena i pratiće originalnu priču glavnog junaka Parkera, srednjoškolca koga je ujeo pauk. Spider-Man će moći da se igra samo na PS4-u, dok datum izlazska još uvek nije objavljen.

Igru Anthem možemo očekivati ovog leta, Red Dead Redemption 2 ovog proleća, za Beyong Good and Evil 2 datum izlaska ostaje nepoznat.

Izvori: www.techradar.complay.co.rswww.hcl.hr

video games,2018,ps4,pc,xbox,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.