Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Univerzitet Metropolitan organizuje letnju MET školu

Nenad Krstić 22.7.2021. Komentari

Univerzitet Metropolitan organizuje besplatnu „MET” letnju školu, za srednjoškolce i studente koji žele da nauče ili unaprede svoje znanje iz oblasti IT-a, menadžmenta ili dizajna. Sve radionice biće održane između 9. i 13. avgusta.

Foto: unsplash.com

Nova saznanja biće predočena od strane predavača iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, dizajna i menadzmenta. Letnja škola je kreirana kao kombinacija fotografije i web dizajna u 2021. godini. Jedna od bitnijih stavki za svakog dizajnera jeste i pristup i znanje o fotografiji, kadru ali i tehnickim segmentima fotografije i kako ona nastaje, čije je savladavanje ujedno i jedan od ciljeva radionice. 

U fokusu radionice o digitalnom marketingu biće društvene mreže, najmasovnije sredstvo komuniciranja 21. veka. Na ovoj radionici obrađivaće se konkretizacija i detaljno uvođenje u način i funkcionisanje društvenih mreža, ali i dati korisni saveti za opremanje profila, načina moderiranja i funkcionisanja ovih digitalnih platformi.

Radionica o programiranju u programu Java ima za cilj da polaznike uvede u ovaj, trenutno jedan od najpopularnijih, programskih jezika. Polaznici će proći kroz uvod u to kako da naprave svoj prvi program, nauče šta su to grananja, iteracije, klase i ostale osnovne pojmove koje će im pomoći u razvijanju logičkih sposobnosti za učenje drugih programskih jezika.

Svi polaznici MET letnje škole dobiće sertifikat Univerziteta Metropolitan za pohađanje odabrane radionice. Sertifikat omogućava oslobađanje od polaganja prijemnog ispita za sve koji budu zainteresovani da ga polažu na Univerzitetu Metropolitan.

Prijave za letnju radionicu se vrše putem linka

it,univerzitet,Metropolitan,Letnja_škola,Web dizajn,komunikcija,sertifikat,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.