GoPro kamera koja snima sve

Marija Đorđević 2018.
Komentari

GoPro Fusion je akciona kamera koja je bez zaštitne korpicekockasta i vodootporna. Ivice su joj metalne i sive boje, a poseduje i dva objektiva − jedan napred, a drugi pozadi. Ova kamera je veoma slična Hero 5 Black kameri, samo je veća.

mondo.rs

GoPro kompanija je lider na tržištu akcionih kamera. Fusion kamera nosi naziv i OverCapture, zbog toga što obuhvata sve uglove snimanja. Ovo je ujedno i prva akciona kamera koja snima 360 stepeni u rezoluciji od čak 5.2K. Pre ove kamere, GoPro je na tržište izbacio Odyssey i Omni, koje takođe snimaju sve uglove. Međutim, zbog previsoke cene nisu baš najbolje prošle na tržištu. Osnovni cilje ove kamere jeste da snima snimke koji će moći da se koriste i u virtuelnoj stvarnosti.

Fusion je kamera koja bi trebalo da bude pristupačnija većem broju ljudi, a uz to nudi i odlične opcije. Može da snima na dubini do 5 metara. Snimanje ima opciju od trideset frejma po sekundi u rezoluciji od 5.2K i šezdeset frejma po sekundi uz rezoluciju od 3K. Ima dve jednake strane, a jedna od njih ima klasičan LCD ekran koji pokazuje u kom modu radi kamera.

Softverska podrška ove kamere je pojačana. Objavljena je i lista mobilnih telefona koji mogu da se povežu uz GoPro Android aplikaciju, uz pomoću koje će moći da dele video klipove i slike koje su zabeležili ovom odličnom kamerom. Neki od mobilnih telefona koje je moguće povezati su: Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Google PixelGoogle Pixel XL, Motorola Moto Z2 Force, Asus ZenFone AR i još mnogi drugi modeli pametnih telefona ovih kompanija.

Izvori: mondo.rsbenchmark.rspcchip.hrtechradar.com

Ključne reči: gopro , fusion , 360 degree camera ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.