Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Konferencija o programiranju i preduzetništvu

Marija Đorđević 22.4.2018. Komentari

CODEstantine konferencija održaće se 27. i 28. aprila u hotelu New City. Konferencija o programiranju i IT preduzetništvu biće održana po treći put. Učesnici će biti u prilici da se upoznaju sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera. Takođe, biće i u mogućnosti da ostvare kontakt sa ljudima koji se bave programiranjem i srodnim oblastima.

Foto: www.studentskizivot.com

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 24. aprila i svoje mesto rezervisati ovde, gde možete pronaći i agendu konferencije. Cena karte iznosi 3.000 dinara, dok je studentska karta 1.500 dinara. Više informacija pronaći ćete na zvaničnom sajtu.

CODEstantine je najveća konferencija u južnoj Srbiji i namenjena je programerima, preduzetnicima i entuzijastama. Ovogodišnja CODEstantine konferencija imaće osam domaćih i stranih predavača, eksperte iz IT i Startup sveta. Predavanja će biti fokusirana na programiranje i IT, kao i na temu Tech preduzetništva i deljenja uspešnih biznis priča.

Prvi dan konferencije obeležiće predavanja o iskustvu, uspesima i padovima u IT svetu. Govornici prvog dana biće preduzetnik Temelko Dechev i saradnik direktora inžinjeringa Nebojša Miletić. Drugog dana konferencije biće reči o programiranju, blockchain-u i tehnološkim trendovima. Govornici će biti IT savetnik Dušan Đorđević, softverski inženjer i su-osnivač PHP Srbija Nemanja Čedomirović, šef BDM-a Aleksandar Milosavljević i CTO kompanije GameCredits Nikola Divić, dok će na panelu koji nosi naziv The future of technologies govoriti softverski inženjer Aleksandar Simić i PHP savetnik Robert Bašić.

CODEstantine,konfernecija,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.