Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Novi pametni telefon od LG-a

Marija Đorđević 2.5.2018. Komentari

Korejska kompanija LG predstavila je u Njujorku svoj novi pametni telefon koji nosi naziv G7 ThinQ. Dolazi nam u pet različitih boja, a kako prate trendove displej se proteže duž celog ekrana, pa tako neće biti nikakvih dirki.

Foto: www.theverge.com

Telefon pokreće Snapdragon 845 chipset, 4GB ram memorije i dolazi u verzijama sa 64GB interne memorije ili 128GB memorije. Ima duplu kameru od 16 megapiskela, gde je fokus na noćnoj fotografiji. Otvor blende ide do f/1.6, pa je zato ova kamera odlična za trenutke gde je osvetljenost slaba. Kamera će imati nekoliko auto modova, ali i manueni mod slikanja, gde su sva podešavanja prepuštena vama.

G7 poseduje FullVision ekran dijagonle 6.1-inč. Ovo je ujedno i telefon koji će imati najsvetliji ekran, jer može da dostigne maksimalno osvetljenje od 1,000 nita. Super Bright Display tehnologija omogućava korisnicima da njihov ekran bude dovoljno osvetljen na jakom suncu, a da pritom potrošnja baterije bude minimalna. G7 ThinQ može automatski da se prilagodi sa šest podešavanja boja Auto, Eco, Cinema, Sports, Game i Expert. Auto podešavanje identifikuje da li se radi o videu, fotografiji, igranju igrica, zatim optimizuje podešavanje ekrana kako bi se postiglo najbolje iskustvo prilikom gledanja dok ujedno smanjuje potrošnju energije. New Second Screen opcija pomaže da se napravi dodatni prostor na vrhu ekrana za notifikacije.

LG kompanija je za svoje korisnike napravila telefon sa neverovatnim zvukom, bilo da slušate muziku na zvučnicima ili slušalicama. Boombox zvučnik povećava nivo baznog zvuka za više od 6 decibela sa dvostrukom količinom basa, a prvi put je dostupan upravo na LG-evom G7 telefonu. Uz pomoć ovog zvučnika korisnici neće imati potrebu za eksternim zvučnicima koje bi povezali preko bluetooth-a. Dovoljno je samo da telefon postavite na čvrstu površinu ili još bolje kutiju kako biste dobili efekat basa bez dodatnih zvučnika.

Izvori: techradar.compersonalmag.rspcchip.hr

 

lg,g7 thinq,smartphone,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.