Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kolumna

Dr Nebrojiša

Tamara Tasić 30.12.2018. Komentari

Naizgled jedno čeljade srpske političke scene koje se malo zabrojalo, a u stvari jedna ljudina koja nudi ostavku jedinom čoveku koji mu je dao prst ali i zagrljaj. Koliki treba da budeš Nebojša Stefanović da kažeš NE svojoj poziciji u vreme kad se plagiraju doktorati da bi se dotle došlo. Koliki treba da budeš Nebojša Stefanović da isto to NE progutaš i pogaziš. Koliki treba da budeš Nebrojiša Smotanović da ti je isto 5.000 i 35.000 ljudi.

Foto: privatna arhiva

Zatvorite oči i prisetite se samo ko je srpski doktor ekonomskih nauka, potpredsednik Vlade, predsednik Gradskog odbora Beograda. Iiii, pogodak! Član Predsedništva Srpske napredne stranke. Nije to onaj Neca iz Srećnih ljudi. Svakakav je život iz kojeg on dolazi, samo nije srećan i nije bolji. To pokazuju i treći po redu protesti pod sloganom Jedan od pet miliona. Kakve je Neca proračune pravio, stvarno dođe čoveku da ponovo angažuje Komisiju za pokretanje postupka poništavanja diplome doktora ekonomskih nauka Nebrojiše Smotanovića od milošte Nece.

Pored iscrpljujuće matematičke analize u želji da dokaže da mu je i matematika baš išla od muke, uspeo je da bude nezadovoljan izveštavanjem i javnog servisa, hrvatskog. Jer ko će da izveštava sa srpskih protesta ako neće Hrvati. Odnosno čiji će javni servis izveštavati sa srpskih protesta ako neće hrvatski. Naime, Neca se naljutio jer je reporter HRT slao poruku koja samo što nije značila rušenje vlasti u Srbiji, barem je on tako protumačio. Međutim, shvatili smo da se analiza i tumačenje kose sa likom dr Nebrojiše.

Zar nije to jako, jako licemerno da pljujete javno komšiju zbog navijačkog izveštavanja, a da svojima ne smete u lice da kažete HVALA na podršci. Možda se baš tu krije glavni faktor zašto nas ne želi Evropska unija. Jasno kao broj ljudi na sva tri protestaZato što lažete!

protesti,ministar,broj,javni servis,bolji život,Nebojša Stefanović,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.