Specijalna projekcija filma Špijun koji me je šutnuo u Cineplexx-u

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Za sve korisnike Cineplexx bonus kartice i one koji to žele da postanu, bioskop je pripremio poseban događaj – treći po redu Movie night, zakazan za 10. avgust. Tom prilikom biće prikazana urnebesna komedija Špijun koji me je šutnuo, sa Milom Kunis u glavnoj ulozi, a svi posetioci će na ovoj specijalnoj projekciji moći da dupliraju svoje bonus bodove. Početak je u 20 časova.

Foto: www.aarp.org

Film nas vodi u komičnu akcionu avanturu dve tridesetogodišnjakinje iz Los Andjelesa, kada se nađu upletene u neočekivanu svetsku zaveru. Na vratima njihovog stana pojavljuje se Odrin (Mila Kunis) bivši dečko s opasnim ubicama za petama. Njih dve odmah kreću u akciju, bežeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas sveta. Za sve one koji nisu članovi Cineplexx kluba, registracija će biti dostupna te večeri, samo je potrebno da pronađu bonus kartica kutak u bioskopu.

Karte za Movie night događaj i film Špijun koji me je šutnuo su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 350 dinara.

Ključne reči: bioskop cineplexx , specijalna projekcija , bonus bodovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.