Megalodon premijerno stiže u Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Ovonedeljni repertoar bioskopa Cineplexx čine dva nova filmska naslova – Pravednik 2 i Špijun koji me je šutnuo, kao i premijera filma Megalodon, zakazana za 15. avgust od 20 časova.

Foto: www.moviedash.com

Pravednik 2  Nakon prvog Pravednika u kom smo upoznali Roberta Mekola (Denzel Vošingtona), bivšeg pripadnika specijalnih vojnih jedinica, u nastavku filma nastavljamo da pratimo ono što Robert najbolje zna da radi  bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organizovanoj zaveri, on se upušta u osvetu. Film Špijun koji me je šutnuo nas vodi u komičnu akcionu avanturu dve tridesetogodišnjakinje iz Los Anđelesa, kada se nađu upletene u neočekivanu svetsku zaveru. Na vratima njihovog stana pojavljuje se Odrin (Mila Kunis) bivši dečko s opasnim ubicama za petama. Njih dve odmah kreću u akciju, bežeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas sveta. Džejson Stejtam pojavljuje se u naučno-fantastičnoj priči Megalodonkoja prikazuje šta se dešava kada stručni ronilac krene u avanturu koja je ravna samoubistvu. U pitanju je akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa, a u ulogama se osim fantastičnog Džejsona Stejtama našla i nagrađivana kineska glumica Fan Bingbing i Rubi Rouz.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Za premijeru filma Megalodon karta iznosi 520 dinara. Ostale informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: megalodon , bioskop cineplexx , repertoar , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.