Megalodon: Predator iz dalekih dubina premijerno na platnu Vilinog Grada

Marija Đorđević 2018.
Komentari

U okviru novog repertoara bioskopa Vilin Grad nalaze se dva filmska naslova: Pravednik 2 i Špijun koji me je šutnuo, kao i premijera filma Megalodon: Predator iz dalekih dubina, čija je projekcija zakazana za 15. avgust u 20 časova.

Foto: www.variety.com

Film o zaveri i osveti Pravednik 2 je nastavak filmskog hita iz 2014. godine. Nakon prvog Pravednika upoznali smo Roberta Mekola, bivšeg pripadnika specijalnih vojnih jedinica koji je lažirao sopstvenu smrt kako bi ostatak života proveo u miru a to mu na kraju nije pošlo za rukom. Mila Kunis i Kate Mckinnon zajedno igraju u urnebesnoj komediji Špijun koji me je šutnuo. Iznenadni događaji ubaciće dve mlade dame u neočekivanu svetsku zaveru. Pamet jedne i neverovatna spretnost druge sigurno će obema pomoći da završe misiju. Na platno bioskopa premijerno stiže Megalodon: Predator iz dalekih dubina. Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti, dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham).

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok je za 3D projekcije 390 dinara. Cena ulaznice ja premijeru filma Megalodon: Predator iz dalekih dubina je 410 dinara. Ostale informacije o repertoaru i sniženim cenama karata u okviru filmske akcije dostupne su na sajtu bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: bioskop vilin grad , repertoar , megalodon , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.