Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Megalodon i Kristofere Robine gde si? na platnu Cineplexx-a

Sonja Stefanović 15.8.2018. Komentari

Svi posetioci imaće priliku da, u periodu od 16. do 22. avgusta, vide dva moderna filmska ostvarenja: Megalodon: Predator iz dalekih dubina i Kristofere Robine gde si?, koji će se naći na ovonedeljnom repertoaru bioskopa Cineplexx.

Foto: www.cineforumezechiele.com

Nakon skoro 20 godina od objave, filmska adaptacija bestselera Megalodon, o gigantskoj ajkuli, će konačno isplivati i na veliko platno. Džejson Stejtam u naučno- fantastičnoj priči koja otkriva šta se dešava kada stručni ronilac krene u avanturu koja je ravna samoubistvu. Osim fantastičnog Džejsona Stejtama, akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa će u ulogama imati nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing, kao i Rubi Rouz. U filmu koji nam dolazi iz Dizni studija, Kristofere Robine gde si?, pratimo životnu priču Kristofera Robina, sada kao odraslog čoveka i starih, omiljenih likova, Vinija Pua i njegove družine. Kristofer Robin je odrastao, ima svoju porodicu i svoj posao, ali životne obaveze udaljavaju ga od snova i bezbrižnosti života. U trenutku kada pomisli da nema izlaza iz kolotečine, ponovo se sreće sa starim drugom, Vinijem, koji će mu pomoći da vrati radost u svoj život.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Ostale informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

repertoar,premijera,cineplexx,film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.