Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Pretpremijerno avanture Toma i Boba u Cineplexx-u

Marija Đorđević 29.8.2018. Komentari

Boskop Cineplexx organizuje Porodični dan 1. septembra, kada će pretpremijerno biti prikazane avanture Toma i Boba i druge aktuelne animacije. Najmlađe posetioce uz kupljenu kartu očekuje na poklon sveska za školu, kao i kreativne radionice, koje se organizuju u holu bioskopa, od 12 do 17 sati.

Foto: www.filmz.ru

Sinhronizovana animacija Tom i Bob nam donosi priču o pedantnom dabru Bobu, koji vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda. Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. A ko su Zaka, Zik i Zuk, i zašto je svemirski brod sleteo na Zemlju, saznaćete u ovom neodoljivom animiranom filmu. Na repertoaru naći će se i sinhronizovana animacija Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje. Buduće i sadašnje školarce, osim poklon sveske, ove subote uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje i Podravkino slatko iznenađenje u obliku Lino lade, kao i poklon časopisi za decu Mali Politikin zabavnik i Hajmo drugari i crtaći Mia i ja - Čuvar životinja i Pepa prase. 

Ukoliko već niste, možete učaniti dete u Cineplexx Porodični film klub i uživati u pogodnostima prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i besplatne kokice, dok roditelj/pratilac deteta, člana kluba, može da kupi kartu po nižoj ceni za sve projekcije do 17 časova. Ako planirate porodično da gledate neku od aktuelnih animacija, Cineplexx ima specijalnu ponudu– cena karte za 2D film koja iznosi 230 dinara.

Karte za Porodični dan su u prodaji, po ceni od 400 dinara.Ostale informacije možete naći na sajtu bioskopa Cineplexx.

 

 

bioskop cineplexx,pretpremijera,porodični dan,tom i bob,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.