Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Premijera tokom porodičnog vikenda u bioskopu Vilin Grad

Sonja Stefanović 29.8.2018. Komentari

Porodični vikend biće održan 1. i 2. septembra, od 10 do 18 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru su porodični filmovi: Neviđeni 2, Luis i drugari iz svemira, Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje i premijerni film Tom i Bob: Misija spašavanja sveta.

Foto: www.mqltv.com

Najmlađi posetioci će moći da se zabave u kreativno edukativnim radionicama, koje organizuje Brainobrain Smartplan Niš. Brainobrain je edukativni centar za decu od 4 do 14 godina i radi na razvoju intelektualnih kapaciteta i životnih veština dece, korišćenjem abakusa i primenom Nlp tehnika u radu sa decom. U okviru Porodičnog vikenda, deca će biti u prilici da probaju rad na abakusu, a roditelji mogu dobiti sve informacije o programu i zakazati besplatan demo čas u ovoj školici. Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik, kokice i plazmu, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

vilin grad,premijera,porodični vikend,film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.