Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Izuzetno putovanje jednog Fakira stiže u Cineplexx

Marija Đorđević 12.9.2018. Komentari

U okviru novog repertoara bioskopa Cineplexx, za period od 13. do 19. septembra, naći će se tri filma – Predator: Evolucija, u 2D i 3D projekciji, Slatka mala tajna i Izuzetno putovanje jednog Fakira.

Foto: www.rs.titlovi.com

U novom nastavku filma Predator: Evolucija imaćemo prilike da vidimo novu vrstu predatora, takozvanog ultimativnog predatora. Ovoga puta gledaćemo predatore kako se bore između sebe. Za razliku od originalnog ostvarenja, novi film Predator: Evolucija ima poprilično mešovitu ekipu, pa među glavnim junacima možemo videti i ženskog člana tima, ali i dete. U glavnim ulogama su se našli  Bojd HolbrukOlivija Mun,Trevante RoudsSterling K. BraunKigan-Majkl KejDžejkob TremblejIvon Strahovski i Alfi AlenRežiser filma, Šejn Blejk, odlično poznaje franšizu, s obzirom na to da je glumio u originalnom ostvarenju. Film Slatka mala tajna, sa Blejk Lajvli i Anom Kendrik u glavnim ulogama, je napet, a istovremeno glamurozan i duhovit triler ispunjenim prevratima i izdajama, tajnama i otkrivanjima, ljubavi i lojalnosti, ubistvima i osveti… Film nam donosi priču o mami vlogerki, Stefani Vard i njenoj najboljoj prijateljici, glamuroznoj Emili Nelson koja samo jednog dana nestaje nakon što zamoli Stefani da pokupi njenog sina iz škole. Stefani istog trena pokušava da otkrije istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice iz grada i udružuje se sa Emilinim mužem, kako bi ubrzo počela da se pita da li ona uopšte poznajte svoju najbolju prijateljicu.

Izuzetno putovanje jednog Fakira je šarmantna i neobično poučna priča lažnog fakira, koji iz Indije pristiže u Francusku, ne sluteći da mu sudbina priprema nezaboravnu avanturu i čudesno putovanje koje ostavlja neizbrisiv trag. Adžatašatru Lavaš Patel prešao je veliki put, uveren da će pregršt uobičajenih, uigranih trikova biti dovoljni da se domogne nečeg što odavno priželjkuje. Međutim, posle neuspele prevare, zaključan u garderoberu čuvenog proizvođača nameštaja, započeće urnebesno putavanje po Evropi. Film je ekranizacija francuskog bestselera, objavljenog u pedeset zemalja.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Dodatne informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

bioskop cineplexx,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.