Film Marija Kalas na repertoaru bioskopa Vilin Grad

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad, u periodu od 13. do 19. septembra, naći će se tri nova filma – Predator: Evolucija, Slatka mala tajna i Marija Kalas.

Foto: www.adorocinema.com

Na platno bioskopa stiže Predator: Evolucija. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su se genetički nadograđivali sa DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase. Film Slatka mala tajna prati mamu vlogerku Stephanie Ward i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu Emily Nelson koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava da otkrije istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada. Još jedan na repertoaru je film Marija Kalas, koji daje intimni pogled u život i rad grčko-američke operske pevačice, Marije Kalas, ispričano njenim rečima.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: repertoar , bioskop vilin grad , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.