Smeh do suza uz predstavu Sex Bomb

Sonja Stefanović 2018.
Komentari

Izvođenje jedne od najpopularnijih predstava 2000. godine, Sex Bomb, biće održano 22. septembra u Domu Vojske. Početak je zakazan za 20 časova.

Foto: www.pozoriste-slavija.co.rs

Ovaj komad je rimejk predstave koja je rađena po motivima brodvejskog mjuzikla Volim svoju ženu i sigurno će vas nasmejati do suza. Kako otkrivaju organizatori, u centru zbivanja su dva prijatelja koja nagovaraju svoje supruge da pristanu na promenu partnera. Kada uz veliku muku to i uspeju, nastaje prava noćna mora za njih dvojicu, jer supruge uzimaju stvar u svoje ruke.

Prvi put zajedno na sceni igraju poznate voditeljke najpopularnijeg domaćeg kviza Slagalica, Marija Veljković i Kristina Radenković. Igraju još i Nikola Ivačkov i glumac i rok zvezda Đorđe David. Režiju i tekst potpisuje Rade Vukotić, koji je osim rediteljskog posla bio angažovan i kao glumac u mnogim domaćim filmovima kao što su Moj tata na određeno vreme, SavamalaTimočka buna, Tigar i drugi.

Karte su u prodaji na blagajni Doma Vojske, po ceni od 700 dinara za parter i 600 dinara za balkon. Predstava će se odigrati u organizaciji Niških Vesti.

Ključne reči: kultura , SEX BOMB , predstava , Dom vojske ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.