Veče komedije uz Rouana Etkinsona u Cineplexx-u

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Ukoliko niste, upoznajte Džonija Ingliša u urnebesnom izdanju Džoni Ingliš – Ponovo u akciji. Comedy night zakazan je za 20. septembar od 20 sati u bioskopu Cineplexx, a sve posetioce očekuje veče puno smeha, kakvo samo Rouan Etkinson može da priredi.

Foto: www.celebrityphotos.co

On ne zna za strah. On ne zna za opasnost. On ne zna ništa. On je najpoverljiviji tajni agent britanske tajne službe. On nije najbolje što britanska tajna služba ima - on je jedino što je ostalo. Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, penzionisanog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice. Podravka je za sve posetioce pripremila slatko iznenađenje u obliku Lino Lade, dok Play radio garantuje zabavu.

Karte za Comedy night  i film Džoni Ingliš – Ponovo u akciji  su u prodaji su od 20. septembra na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni pd 350 dinara.

 

Ključne reči: comedy night , rouan etkinson , džoni ingliš , bioskop cineplexx , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.