Beli očnjak na repertoaru Cineplexx-a

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx, za period od 20. do 26. septembra, nalaze se dva nova filmska naslova: Džoni Ingliš – Ponovo u akcijiBeli očnjak.

Foto: www.justwatch.com

Rouana Etkinsona gledaćemo ponovo u novom filmu Džoni Ingliš – Ponovo u akciji. Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba sada može da se osloni samo na jednog čoveka, penzionisanog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

Prema kultnoj knjizi Džeka Londona, priču o Belom očnjaku ekranizovao je dobitnik nagrade Oskar, Aleksandre Espigares. Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Film Beli očnjak  prati priču dečaka koji traži svoga oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dečak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvek promeniti život – veličanstvenog mešanca vuka i psa po imenu Beli očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Dodatne informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , repertoar , beli očnjak , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.