Film Zlogonje u bioskopu Vilin Grad

Aleksandra Đokić 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 27. septembra naći će se novi filmski naslov − Zlogonje, reditelja Raška Miljkovića.

Foto: www.youtube.com

Film Zlogonje predstavlja priču o Jovanu (Mihajlo Milavić), dečaku od deset godina koji kroz svoju maštu putuje u svet fantazija u kom je slobodan da uradi i bude šta god poželi. Nenadano u njegovo odeljenje stiže nova učenica Milica (Silma Mahmuti). Milica malo po malo probija zid koji je Jovan izgradio oko sebe da bi se sačuvao od emotivnog povređivanja i poziva ga u avanturu oslobađanja njenog oca od njegove nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica i da ga je začarala. Jovan prihvata, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koju oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj glavi. A za njega najveća od svih je on sam. Jovan dolazi do ključnog trenutka kada mora da prihvati sebe takvog kakav je i baci se u tu najveću avanturu od svih − život. Kada to učini, pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju i postati pravi heroj.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: zlogonje , film , bioskop vilin grad , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.